Op 1 januari jl. is Spinel Veiligheidscentrum in Dordrecht gestart, een belangrijke mijlpaal in het bestaan van het opleidings- en oefenterrein in Dordrecht. Vanaf december 2014 is gewerkt aan de afwikkeling van de samenwerking met het bedrijf Falck en de doorstart van het terrein in het beheer van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ). Een intensief traject waarin veel medewerkers van de Veiligheidsregio een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd.

Logo van SpinelSpinel Veiligheidscentrum is een B.V. van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. De medewerkers zijn in dienst van de VRZHZ. Zij zorgen ervoor dat het terrein operationeel is en blijft, de oefeningen gepland zijn, veiligheidsfunctionarissen aanwezig zijn en de receptie bereikbaar is. En dat de oefenscenario’s bijdragen aan het vakbekwaam worden en blijven van de hulpverleners. De verbinding met vakbekwaamheid komt nog meer tot z’n recht nu ook de medewerkers van bureau Vakbekwaamheid van de brandweer Zuid-Holland Zuid zijn verhuisd naar Spinel 100.

Spinel Veiligheidscentrum heeft een geheel nieuwe huisstijl gekregen. Verder moeten onder meer marketing, bewegwijzering en een nieuwe website www.spinel.nl tevens nieuwe klanten aantrekken.

De officiële heropening staat gepland voor zaterdag 4 juni aanstaande.

Spinel Multitraining 250

Twitter
       
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ Help jij ons uit de brand? Word onze nieuwe collega! #vrijwilliger www.brandweer.nl/zuidhollandzuid/word-onze-nieuwe-collega
03:55PM May 24
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ #Leerbroek #Middelkoop brandweer is klaar met de werkzaamheden en gaan retour naar de kazernes. (Einde berichtgeving)
06:53PM May 23
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ #Leerbroek #Middelkoop de brandende gasfles is geblust en wordt verder afgekoeld. Brandweer schaalt af en pakt in.
06:43PM May 23
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ #Leerbroek #Middelkoop brandweer ter plaatse bij een brandende gasfles in een schuur. Ivm. Grootte van schuur opgeschakeld naar middelbrand
06:25PM May 23
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ #Gorinchem #Buiten de Waterpoort. Slachtoffer wordt met traumaheli vervoerd. Hulpverleningsdiensten gaan retour. Einde berichtgeving
05:13PM May 22
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ #Gorinchem #Buiten de Waterpoort. Persoon gevonden, medische hulp wordt verleend. Traumaheli ter plaatse. @ravzhz
04:55PM May 22
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ #Gorinchem #Buiten de Waterpoort. Hulpverleningsdiensten ter plaatse, Persoon te water.
04:52PM May 22
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ #Gorinchem #buiten de Waterpoort Persoon te water. Hulvereningsdiesten aanrijdend. KNRM aanvarend.
04:31PM May 22
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ #Papendrecht #FrederikvEedenstraat brand is onder controle. @ravzhz verleent zorg aan 1 bewoner.
12:12AM May 22
BrandweerZHZ
BrandweerZHZ #Papendrecht #FrederikvEedenstraat brand bijgebouwtje. Bewoners zijn uit de woning. Hulpverleningsdiensten zijn ter plaatse.
12:00AM May 22

Logo_brandweer

GHOR-ZHZ Vimeo PrismA-logo_logo_footer ActCrisisinfo Cosmic 80x64 wat doe je