De rampbestrijdingsplannen zijn opgesteld op basis van paragraaf 6.1 van het Besluit veiligheidsregio's (Bvr). De terinzagelegging van de rampbestrijdingsplannen heeft  plaatsgevonden conform artikel 6.1.4. van het Bvr waarin afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht van kracht wordt verklaard. De actualisatie vond plaats conform de wettelijke termijn van actualisatie van rampbestrijdingsplannen zoals gesteld in het Bvr artikel 6.1.7 lid 1.

In de rampbestrijdingsplannen staan de bedrijfsprocessen, specifieke afspraken, relevante scenario's en aandachtspunten m.b.t. de bedrijven Univar Zwijndrecht N.V. en Ashland Industries Nederland B.V. te Zwijndrecht en Haan Oil Storage B.V. Terminal Dordrecht, zodanig dat in geval van een groot incident of ramp de hulpdiensten snel en adequate maatregelen kunnen treffen.
Voor vragen m.b.t. deze bekendmaking kunt u zich wenden tot Michiel Roesink via tel. 088-6365513 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor eventuele persvragen kunt u zich wenden tot Leo den Otter via tel 088-636 53 08 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo_brandweer

GHOR-ZHZ Vimeo PrismA-logo_logo_footer ActCrisisinfo Cosmic 80x64 wat doe je