De rampbestrijdingsplannen zijn opgesteld op basis van paragraaf 6.1 van het Besluit Veiligheidsregio's (Bvr). De terinzagelegging van de rampbestrijdingsplannen heeft  plaatsgevonden conform artikel 6.1.4. van het Bvr waarin afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht van kracht wordt verklaard. De herziening vond plaats conform de wettelijke termijn van herziening van rampbestrijdingsplannen zoals gesteld in het Bvr artikel 6.1.7 lid 1.

In de rampbestrijdingsplannen staan de bedrijfsprocessen, specifieke afspraken, relevante scenario's en aandachtspunten, zodanig dat in geval van een groot incident of ramp de hulpdiensten snel en adequate maatregelen kunnen treffen.

In 2015 worden ook de Rampbestrijdingsplannen van Du Pont de Nemours, Ashland Industries, Haan Oil Storage en Univar geactualiseerd.

Voor vragen m.b.t. deze bekendmaking kunt u zich wenden tot de heer M.A.H. Roesink via tel. 088-6365513 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor eventuele persvragen kunt u zich wenden tot de heer L. den Otter via tel 088-6365308 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo_brandweer

GHOR-ZHZ Vimeo PrismA-logo_logo_footer ActCrisisinfo Cosmic 80x64 wat doe je